Hirdetés

Sinner: Sacrifice for Redemption - nagyon közel a megjelenés

|

A félig-meddig a Souls játékokhoz hasonlító akció-RPG egy néhány hónapos halasztás után végre megérkezik, a bejelentés örömére pedig egy új videót is kaptunk.

Hirdetés

Sokakat inspirált a Dark Souls kissé kegyetlen, de igazságos harcrendszere, és egyre többen próbálják saját ötleteikkel összeolvasztani. 

Hirdetés

A Sinner: Sacrifice for Redemption hasonlóan sötét, hasonlóan nehéz, viszont különlegessé teszi, hogy a harcok előtt búcsút kell mondanunk bizonyos képességeknek és felszereléseknek, folyamatosan válik karakterünk egyre gyengébbé. Így verekedhetjük át magunkat általános ellenfeleken és a hét főbűn által inspirált bossokon. PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre október 18-án jelenik meg, PC-re egy kicsit később, egyelőre ismeretlen időpontban, várhatóan még idén. Utóbbi változatot nem a Steamen, hanem a Discordon kell majd keresni, de idővel a Valve platformján is elérhetővé teszik.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)