Hirdetés

A Konami azért még nem felejtette el a Silent Hillt

|

Ennek valamennyire örülünk, de többet várnánk annál, amit most kaptunk.

Hirdetés

A Silent Hill sorozat tökéletes példája és talán a legnagyobb áldozata a Konami az elmúlt években folytatott ámokfutásának, hiszen nem elég, hogy törölték a Kojima-féle új részt, ezt követően egy nyerőgépet hype-oltak fel, mint a menő új Silent Hill-élményt.   Szerencsére az újabb húzás nem ennyire vészes, de így sem a cég legdicsőségesebb pillanata.

Hirdetés

A játék egyik ikonikus karakterét, Pyramid Headet tették be a Super Bomberman R-be, így a James képzeletéből született szörnyeteg már a Nintendo Switchre megjelent játék labirintusában dobálja a bombákat. Mellette egyébként két másik régi Konami-karakter, a Castlevania Belmontja és a Gradiusból Vic Viper is megérkezik vendégszereplőként a végtelenül egyszerű és cuki akciójátékba. Hogy ez a stílus hogy jön össze a klasszikus szereplőkkel? Hát, nagyjából így:

Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)