Hirdetés

Shivering Isles visszaszámlálás

|

Március 24-én elszabadul az õrület Tamrielben. Az Elder Scrolls IV-hez ezen a napon kerül boltokba az elsõ és (sajnos úgy tûnik) egyben utolsó nagyszabású küldetéslemeze, a Shivering Isles.

Hirdetés

Az új bejárható birodalom, nevezetesen Sheogorath, az õrület daedra hercegének síkja, körülbelül egynegyede lesz az Oblivion játékterének, a játékidõ pedig 30-40 órával bõvül ki. A legutóbbi rajongói interjú bizonyítja a készítõk állítását, miszerint merõben új játékélménnyel gazdagodhatnak még a veterán Elder Scrolls játékosok is. Lesz itt móka és kacagás, tûzsebzéstõl növekedõ, esõben gyógyuló szörnyek, real time temetõ, melybe az általunk legyilkolt NPC-k kerülnek csinos (és humoros feliratú) sírkövekkel (szadista hajlamú hõsök egyfajta kill count-ként is használhatják ezt a temetõt), valamint a fegyver-, páncélszet- és varászlattár elmaradhatatlan bõvítése. Összességében újabb álmatlan éjszakáknak nézünk elébe, mikor megkaparintjuk a Shivering Isles-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)