Hirdetés

Shattered Horizon és Lead and Gold - Ingyen hétvége és még több akció Steamen

|

Kellemes hétvégének nézünk elébe!

Hirdetés

Aki naphosszat csak a Steam accountját bújja, annak nagy valószínűséggel nem mondunk újat, ám aki ritkább látogató a rendszerben, azokat még meglephetjük.

A tegnapi GTA klasszikusok leárazás mellé ma újabb szép akciók társultak, melyek egész hétvégén kedvezményes árral csábítanak. 66%-kal olcsóbban, 8,5 euróért lehet beszerezni a Supreme Commander 2-t és annak DLC-jét, illetve fél áron a Lead and Goldot és a Shattered Horizont, 7,49 és 9,99 eurós árakon. Hogy megjöjjön a kedv a vásárláshoz, ezeket egész hétvégén ingyen ki lehet próbálni, feltéve ha a Shattered Horizonhoz van minimum Vista és DX10-es VGA van a gépben. Őket a játéklistátokban találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)