Hirdetés

Shaper - Pontoskodás

|

Két pont között a lefrövidebb út mindig az egyenes.

Hirdetés

A mai játéközön.hu ajánlóban egy újabb logikai játék mutatkozik be, ezúttal a Shaper. Ebben a flash játékban a célunk meglehetősen egyszerű: összekötni két pontot a pályán. Ehhez nem is kell mást tennünk, mint a szanaszét szórt elemekből hidat ácsolni. Dolgunkat nehezítik a mindenfelé szétszórt, sárgás színű pöttyök, melyek a készítő szándékai szerint aknákat jelölnek.

A különféle formájú elemeket egy jelölés mentén, ízlés szerint forgathatjuk, míg meg nem kapjuk a nekünk tetsző formációt. Ugyanezekkel a pontokkal kell összekötni egymással az elemeket. A játék elsőre ugyan egyszerűnek tűnik, sőt a grafikájáról is leginkább a minimál design kifejezés jut az eszembe, mégis kellemes kikapcsolódást nyújthat a logikai játékok kedvelőinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)