Hirdetés

Serious Sam 4: Planet Badass - nagy pályákon motorozunk majd

|

A Croteam hozzánk vágta az első képcsokrot, és néhány részletet is mesélt a Serious Sam 4 játékmenetéről.

Hirdetés

A Serious Sam 4: Planet Badass a sorozat gyökereihez híven egy lineáris, adrenalintól fűtött, brutális lövölde lesz. A játékmenet leírása szerint pályáról pályára megyünk majd, de ezek hatalmas, szabadon bejárható területek lesznek, tele opcionális extrákkal.

Hirdetés

A nagy tereket járgányokkal járhatjuk majd be, például egy nagyon laza motorral, de vezethetünk kombájnt vagy akár a pápa személyes autóját is (miért is ne?). Utóbbiról nincs még screenshot, de nagyon szeretnénk látni, hogy ez hogyan fog kinézni játék közben.

Főhősünk nem csak járműveket és fegyvereket, de társakat is kap. A korábban csak átvezetőkben feltűnő mellékszereplők most csatlakozni fognak hozzánk a vérontásban.

Megjelenési dátum még nincs, de Steam aloldal már van. További részletekkel az E3-ig várnunk kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)