Hirdetés

Visszatér a legendás Sega Genesis konzol

|

Az előre telepített játékok mellett a régi kazettákat is gond nélkül kezeli majd, ráadásul számos más újítást is kapott a masina.

Hirdetés

A Sega Genesis, vagy talán egy kicsit ismertebb nevén a Sega Mega Drive nagy népszerűségnek örvendett a kilencvenes években, idén pedig visszatér, régi köntösben, de sok újdonsággal megpakolva.

Sega Genesis Flashback névvel érkezik szeptemberben a konzol, ami az eredeti gép felturbózott változata lesz. Az Atari Flashbacket és a Sega Genesis Classis Game Console-t is gyártó AtGames legújabb masinája külsőre ugyanolyan lesz, mint a régi klasszikus, 85 játék kap helyet rajta, köztük hét Sonic címmel, de a legtöbb Genesis és Mega Drive kazettát is befogadja majd. A régi kontrollerek is csatlakoztathatóak lesznek rá, de kapunk mellé két vezeték nélküli kart is, amivel kényelmesebb a játék.

Ezen kívül a Flashback 720p-s felbontásban jeleníti meg a játékokat, illetve mindegyik címnél elérhető lesz a funkció, amivel elmenthetjük, megállíthatjuk vagy visszapörgethetjük játékunkat.

Úgy tűnik, a NES Mini sikere másokat is megihletett, kíváncsian várjuk, milyen fogadtatásban részesül majd a Sega Genesis Flashback a retro rajongók körében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)