Hirdetés

Seed - Népesítsd be a világot

|

A dán illetőségű Runestone Game Development fejlesztőcsapat bemutatta Seed névre keresztelt MMO (kizárólag online játszható) játékát, amely várhatóan 2006 áprilisában készülhet el. A bétatesztelésre januárban lehet megkezdeni a jelentkezést. Egyelőre annyit árultak el róla, hogy nagyon fejlett mesterséges intelligenciával és pofás, rajzfilm szerű grafikával rendelkezik (ilyen MMO-ban még nem is volt!). Egy idegen világban járunk a távoli jövőben. A játékosok emberekként együtt kell dolgozzanak, hogy biztosítsák kolóniájuk, s így egész fajuk túlélését. A bétatesztre január 9-től lehet jelentkezni, és február 1-jén indulhat meg a próba. Az első képeket itt találjátok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)