Hirdetés

Sasolható a Dead Space képregény

|

Az EA idei egyik meglepően jól sikerült játéka a Dead Space volt. A készülő folytatás mellett megérkezett a képregény is.

Hirdetés

Ahogy arról már beszámoltunk, az EA feltett szándéka a Dead Space franchise-t felfuttatni jól. A mindenféle akciófigurák, bögrék, kulcstartók mellett elméletileg készülget a folytatás is. Az igazi fanok számára azonban a legjobb hír a képregény - legalábbis szerintem - hiszen ez a képződmény amolyan prequel a játékhoz, vagyis a történet előzményeit olvashatjuk, nézhetjük. A játékhoz hasonlóan a comic változat is elég jóra sikeredett, legalábbis igazán komoly fikát nem kapott sehonnan, és talán nem azért mert teljes érdektelenség fogadta. Kis hazánk újságosainál hiába is keressük a stuffot - egyelőre - de akit érdekel, az az első számot megtekintheti a maga teljes valójában, elejétől végig. Ezek után pedig az igaz fan természetesen meg is rendeli a kiadótól, hiszen manapság már mit sem számítanak az országhatárok, főleg ha zsozsóról van szó. No, mindegy, akit érdekel a képregény, klikkelgessen ERRE.

 

deadcomic.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)