Hirdetés

Sárkányok 12 óránál

|

Megdöbbentő hírrel rukkolt elő a World of Warplanes-t fejlesztő gárda, bemutatták a negyedik harcoló frakciót a játékukban.

Hirdetés

Azt hittük, hogy nem érhetnek minket meglepetések, de tévedtünk. Kaszát-kapát eldobtunk a szerkesztőségben, amikor kiderült, hogy a Luftwaffe vörös sárkányokat fog üldözni a World of Warplanes-ben. 

Ennek örömére ki is adtak egy zseniálisan lenyűgöző trailert, ahol légiharcot ugyan nem, de zuhanóbombázóként lecsapó, könnyű páncélost elragadó sárkányt láthatunk.. Az ész megáll! A sárkányokat a Global Alpha Testing csapat már teszteli, Gyu egy hordó vodkát helyezett kilátásba a producernek, ha ő is bekerül az elit tesztelők közé.

A hírek szerint 12 sárkányosztály kap helyet a játékban, ez pedig 60 egyedik repülési képességekkel rendelkező sárkányt jelent. WoW! Minden sárkány fejleszthető lesz, nagyobb tűzsebzést, fordulékonyságot, karmokat és pikkelyvastagságot ígérnek. A fejlesztők a héten újabb részletekkel fognak minket az őrületbe kergetni, de csak április elsején, vasárnap. Kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)