Hirdetés

Saints Row IV - mi folyik az űrben?

|

Nem telhet el nap Saints Row IV kontent nélkül, mára egy fejlesztői napló jutott, szám szerint a második. Muszáj megnéznetek.

Hirdetés

Nem gondolnátok, mi történik az űrben. Nem gondolnátok, mi történik a Saints Row IV-ben, ha már itt tartunk, de tippelni sem lenne érdemes, úgyis olyan meglepő csavarral fognak sokkolni a Volitionös srácok, amire abszolút nem számítottatok.

Múltkor például a lila dildóról volt szó az első fejlesztői naplóban, most pedig arról mesél Jim Boone vezető producer, Steve Jaros kreatív igazgató és a lighting lead beosztású Chris Claflin, hogy mit gondolnak Steelport világáról. Terry Crews és Troy Baker is megszólal, rengeteg gameplayt láthatunk (melyek egy része már korábbról is ismerős lehet), remek időtöltés az augusztus 23-i megjelenésig. Tesztünket a 2013/08-as GameStarban olvashatjátok majd Nightwolf tollából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)