Hirdetés

Saints Row 2 - Nagyon sajátságos

|

Brian Farrel, a THQ fejese kijelentette, hogy a Saints Row 2 nagyon sajátságos lesz, teljesen el fog térni a GTA IV-től

Hirdetés

A Saints Row 2 esetében a GTA IV-gyel való összehasonlítás elkerülhetetlen, és a THQ nem hogy nem is próbálkozik vele, hanem egyenesen minden alkalmat megragad, hogy valamilyen módon egy mondatba kerüljön a két játék. Korábban egy trailert is kiadtak, mely végig arról szól, hogy miért érdemes az SR2-t választanunk a GTA IV-gyel szemben (be is rakom a hír végére), most pedig Brian Farrel fejtette ki, hogy miért érzik úgy, remekül megférnek majd a GTA IV sikere mellett is.
A Saints Row 2 sokkal kevésbé fogja magát komolyan venni, és sokkal eltúlzottabb, lököttebb játékmenete lesz, mint a GTA aktuális epizódjának, és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a kooperatív többjátékos módra is.
Farrel állítása szerint természetesen aggódnak a GTA IV, mint vetélytárs miatt, ugyanakkor nagyon örültek, hogy a Rockstar komoly, történet- és karakterorientáltabb irányba ment el, mert így nekik több tér jutott a komolytalanabb terepen.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)