Hirdetés

Saint Row IV - Amerikában már megjelent (videó)

|

Amerikában már megjelent a Saints Row IV és a Volition ki is adott egy új trailert, amivel megünnepli ezt a csodálatosan napot.

Hirdetés

Ha olvastátok a Saints Row IV tesztünket, akkor már nagyjából tudjátok, hogy mire számíthattok a Volition legújabb játékától, de azért Nightwolf mester hagyott nektek bőven meglepetést.

A szerencsés észak-amerikai játékosok már tegnap óta pörgetik a Saints Row IV-et és azóta megjelent temérdek videó alapján bizton állíthatjuk, hogy kifejezetten élvezik. Nekünk még két napot várnunk kell a Saints Row IV megjelenésére, de addig is a Volition kiadott egy új trailert, ami átsegíthet minket ezen a pár nehéznek ígérkező napon.

"A játék, amivel Ausztrália nem akarta, hogy játssz", jelenik meg a felirat a neves magazinok értékelési között a videóban, arra a kényes ügyre utalva, hogy a távoli országnak nagyon nem tetszett az az obszcén humor, amivel a Volition operál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)