Hirdetés

Saber Interactive - Tervek a TimeShift után

|

A firingsquad riportere mikrofonvégre kapta a Saber fejét, Matthew Karch-t, s múltról és jövőről egyaránt kérdezett.

Hirdetés

Karch elmondta, hogy roppant elégedettek a játék fogadtatásával, hiszen az eladások tekintetében nem lehet okuk panaszra. A játékosok szeretik, s egyre többen próbálják ki az innovatív multiplayer részét is.
A sajtóról azonban csak vegyes érzelmekkel nyilatkozhat, hiszen véleménye szerint a TimeShift-hez hasonló eredeti címek sokkal szigorúbb elbírálásban részesültek, mint az agyonreklámozott folytatások.
Arra is kitért, hogy mekkora megrázkódtatás volt számukra, mikor az Atari kezéből a Sierrához kerültek a jogok, s az új kiadó egy évet adott arra, hogy szinte teljesen újraírják a gyakorlatilag kész játékot. Idővel persze mindenki pozitívan állt a döntéssel járó új lehetőségekhez. Az eredetileg szívesebb steam-punk dizájt sötétebb, realisztikusabb, a csapat szentpétervári irodájának környéke által ihletett látványvilág váltotta fel. Ugyanakkor a játék történetét is átírták, s így a kukába került a többek között Dennis Quaid és Michael Ironside közreműködésével készült hanganyag. Az eredeti intro fellelhető a világhálón.
Ami a jövőt illeti, jelenleg is folynak a tárgyalások a Sierrával arra vonatkozólag, hogy milyen irányba vigyék tovább a nagy valószínűség szerint sikeresnek bizonyuló TimeShift franchise-t. Emellett pedig már elindultak egy szigorúan titkos projekt munkálatai, mely legalább annyira innovatív és eredeti lesz, mint a TimeShift.

 

TimeShift eredeti verzió

 


 

TimeShift végleges verzió

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)