Hirdetés

R.U.S.E. - VIP bétateszt november végén

|

A hamarosan a szemfülesebb Steam felhasználók nézhetnek bele idő előtt az Ubisoft monumentális RTS-ébe

Hirdetés

Annyi szent, hogy nem a hagyományos RTS recept alapján készíti játékát az Eugen Systems és az Ubisoft. Korábbi R.U.S.E. előzetesünkből is kiderült, de amúgy sem titok, hogy a játék lelke a megtévesztés.


Így tehát akik szeretik az újszerű megoldásokat, és még ennél is jobban szeretnek idő előtt belenézni a jövő nagy címeibe, azok mostantól figyelmesen bogarásszák az Ubisoft partneroldalait (ezek pontos nevéről nincs tudomásunk, ha kapunk pár kulcsot, szó nélkül szétosztjuk, ígérjük) a R.U.S.E. VIP bétateszt kulcsai után, amit a Steamen aktiválva tudnak a játéhoz hozzáférni. A R.U.S.E. VIP béta kezdete november 30. Legyünk résen hát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)