Hirdetés

Rune: Ragnarok - íme a vikinges játék első képei

|

Kicsit könnyebb lesz elképzelni, hogy milyen játék is a Human Head Studios vikinges homokozója, miután átlapoztátok az első képcsomagot.

Hirdetés

A Human Head Studios még a nyár végén jelentette be, hogy egy nyílt világú, vikinges mókán dolgozik, ami a 17 éves Rune nyomdokaiba lépne. A Rune: Ragnarok brutális közelharcot, rengeteg vért, és egy mélyebb merülést ígér a norvég mitológiába. A ma érkezett első képek egy kicsit bizakodóvá tettek minket a projekttel kapcsolatban.

Hirdetés

A Rune: Ragnarok egy lélegzetelállító kaland lesz, ahol istenek, emberek, és szörnyek küzdenek majd a túlélésért. Ez nem hangzik rosszul, a screenshotok alapján pedig azt is ráfoghatjuk, hogy a világ ábrázolásával sem lesz különösebb gond:

Egyelőre nincs megjelenési dátum, de nem is sürgetnénk annyira a srácokat: jó munkához idő kell, és mi már nagyon szeretnénk egy jó viking játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)