Hirdetés

Több új játékon is dolgozik a Rockstar Games, hamarosan bejelentések jönnek

|

A Red Dead és Grand Theft Auto sorozatokat is fejlesztő csapat stúdiójában legalább két projekt fut, melyekről nemsokára lerántják a leplet.

Hirdetés

Ha pusztán a Grand Theft Auto V eladásaiból és a Grand Theft Auto Online mikrotranzakciós bevételeiből kéne megélnie, a Rockstar akkor sem menne csődbe még pár évig. A csapat viszont nem pihen, nekünk pedig újra van miért izgulni. 

A Rockstar anyavállalata, a Take Two legfrissebb pénzügyi jelentésében beszámolt a fejlesztőcsapat sikereiről, és megjegyezte, hogy hamarosan több projektet is be fog mutatni. Mivel az E3 már nagyon közel van, valószínűleg annál hamarabb nem várható új bejelentés, de valahogy csak kivárjuk. Egy új Red Dead játékra nagy eséllyel számíthatunk, talán az Agentet is bemutatják végre, és szeretnénk, ha a GTA V is kapna egyjátékos DLC-t. Készül ugyan a GTA VI, de annak megjelenése még nagyon messze van. Meglepetésekre szintén számíthatunk. A Rockstar annak ellenére, hogy elárulja, min dolgozik, biztosan nem ad ki új játékot 2017. áprilisa előtt, azaz az aktuális pénzügyi évben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)