Hirdetés

Rising Kingdoms - RTS megint

|

A Black Bean örömmel jelenti, hogy szerződést kötött a Haemimont Games-szel, a Rising Kingdoms kiadási jogait illetőleg. Ezt akár vehetitek bejelentésnek is. A játékról dióhéjban annyit, hogy egy fantasy témájú RTS lesz, szokásos birodalomépítgetős gazdasági, illetve egy inkább taktikai harcmodorra kihegyezett háborús résszel. A játékban öt különálló birodalmat vezethetünk, idézem: Shades, Nomads, Dragons, Trolls, és az Elves. Magyarul persze ezek másképp hangzanak, de így elveszti a jelentőségét az első népcsoport abszolút technikai, intellektuális, és gazdasági fölénye :D Az első képekért tessék megnézni a fenti linket, megjelenésre pedig valamikor májusban lehet számítani.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)