Hirdetés

Richard Burns Rally az életben

|

Nem igazán lehet egy rövid címbe belesűríteni, hogy miről van szó. A lényeg, hogy a Richard Burns Rally nem csak PC-n és konzolokon mutogatja magát, hanem az életben is, egész pontosan saját maga szakterületén. Április 24-én, a Gateshead mellett megrendezésre kerülő Pirelli International Rallyt igyekszik szponzorálni az SCi. Az egyik gyorsasági szakasz ugyanis ezt a nevet viseli majd: Richard Burns Rally Game Stage. A rendezvényt népszerűsítő röplapokon, tájékoztatókon, illetve műsorfüzeteken is helyet kap majd a szimulátor érdekességeinek fantasztikuma. Érdekesnek ígérkezik a rali, már csak a helyi körülmények és a pálya adottságai miatt is. Jó alkalom lehet ez az esetleges foltok betapasztására a fejlesztő csapatnak. A BH-s srácok emilt várnak attól a szerencséstől, aki kilátogat. Tehát aki eljut a helyszínre az írjon bátran ide!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)