Hirdetés

Reszkessetek vérszívók! - Megjelent 'A pap: Háború a vámpírok ellen'

|

Már elérhető DVD-n, valamint Blu-ray-en Paul Bettany akció-horrorja a 2D-s és a 3D-s filmek rajongói számára egyaránt.

Hirdetés

Néhány hónapja egy GameStar vetítés keretében sokan közületek velünk együtt nézhették meg 'A Pap: Háború a vámpírok ellen' című filmet, melynek alapját egy dél-koreai képregény képezi. Aki akkor lemaradt, most bepótolhatja a mozizást otthon, feltéve persze, hogy ő nyeri meg az Intercom által felajánlott egyik ajándékcsomagot.



Az immáron DVD-n és Blu-ray-en is megvásárolható film története szerint az emberek és a vámpírok között évszázadokig tombolt a háború. Végül az egyház létrehozta a harcos papok rendjét, akik győzelmet arattak a vérszívók fölött, ám a Föld közben szinte teljesen lakhatatlanná vált. A túlélők hatalmas erődvárosokban tömörülnek, amelyeket az egyház ural vasmarokkal. Az az egyház, amely a megmaradt vámpírokat rezervátumokba zárta, a harcos papok rendjét pedig feloszlatta. Egyikük (Paul Bettany) kénytelen újra fegyvert ragadni, amikor vámpírok támadnak egy távoli telepen élő rokonaira.



Ha meg szeretnétek nyerni a filmet, akkor válaszoljatok az alábbi kérdésre a linkelt Facebook bejegyzésnél a GameStar FB-oldalán:
"A Papot is beleértve hány egyházi témájú filmben játszott Paul Bettany, és melyek voltak azok?"



A helyes megfejtéssel szolgáló játékosok között hétfőn három ajándékcsomagot sorsolunk ki, amelyek mindegyike a film DVD-kiadását, valamint egy pólót tartalmaz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)