Hirdetés

Resident Evil VII - 2 millióan töltötték le a demót, hamarosan megtudjuk, mire jó az ujj

|

Kétmillió játékosból egynek sem sikerült még rájönnie, mit lehet kezdeni a Resident Evil VII-ben található ujjal. A Capcom azt sejteti, hogy még semmit.

Hirdetés

Több szempontból is a Resident Evil VII: The Beginning Hour lett az új P.T. Néhány rajongó elég vadul dolgozik azon, hogy a demó minden titkát felfedezze, de egyelőre nem haladnak nagyon jól.

Ez valószínűleg nem az ő hibájuk, tudjuk, milyen trükkösek tudnak lenni a fejlesztők. A Capcom például - a most kiadott kép egyik értelmezése szerint - olyan trükkös, hogy berakott egy tárgyat, amit most még nem lehet használni, de később valamire jó lesz. Ez az ujj, avagy a Dummy Finger, ami mindenkit az őrületbe kerget.

A most kiadott teaser képen is láthatjuk ezt, amint papírokon hever. Az előtérben lévő cetli felirata úgy fordítható, hogy "az út egyelőre zárva van, de türelem...". A háttérben egy naptár lapját látjuk, ami szeptember hónaphoz tartozik. Talán lesz egy újabb demó szeptemberben? Esetleg egy frissítés a mostanihoz?

Szeptember 15-én kezdődik a Tokyo Game Show, az ujj pedig látszólag 14-ére mutat, ennek a kettőnek lehet valami köze egymáshoz.

Mindenesetre várunk, aztán majd meglátjuk, ha eljön az idő. Addig is töltsétek le a demót, ha még nem tettétek, segítsetek újabb rekordot dönteni. A PlayStation Store-ban megtaláljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)