Hirdetés

Resident Evil VII - Európa is kap gyűjtőit, de egy kicsit más lesz

|

Nemrég megismerhettük a Resident Evil VII az Észak-Amerikában forgalomba kerülő gyűjtői kiadását, ma pedig azt is megtudhattuk, miben lesz más az európai változat. A legjobb cuccok nekünk is járnak.

Hirdetés

Többször előfordult már, hogy míg a tengerentúlon valami egészen kreatív került a gyűjtői kiadásokba (például a Splinter Cell: Blacklist esetében egy távirányítós Paladin), addig mi, európaiak szobrokkal voltunk kénytelenek beérni. Kicsit féltünk attól, hogy valamit a Resident Evil VII Collector's Editionből is ki kell venni, hogy nálunk is forgalomba kerülhessen. 

Így is történt, és ami megmaradt, azt is átalakították. Megkapjuk a Baker ház 18 cm magas makettjét és az ujj-pendrive-ot, viszont egyik sem úgy néz ki, mint az amerikai verzióban. Egy litográfia helyett öt jár nekünk, nem kapunk VHS-kazetta kinézetű dobozt és véres jegyzetet, de artbookot, alternatív borítót és egy Survival Pack: Action Set nevű letölthető csomagot igen, mely utóbbi fogyasztható tárgyakat tartalmaz, illetve feloldja a Madhouse nehézségi szintet. Az európai kiadás esetében nincs steelbook, viszont egy steelbookos változat külön is kapható lesz. Az alábbi kép kattintásra megnő, nézzétek meg nagyban.

Nektek melyik tetszik jobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)