Hirdetés

Szavazz: melyik Resident Evil játék a kedvenced?

|

Nyakunkon a Resident Evil 7 megjelenése, úgyhogy éppen ideje feltennünk nektek a szériával kapcsolatos legfontosabb kérdést.

Hirdetés

Pontosan egy hét múlva, január 24-én jelenik meg nálunk a Resident Evil VII. Megértjük, hogy már nagyon nehéz a várakozás, különösen, hogy a net is tele van spoilerekkel. Amíg viszont velünk együtt strigulázzátok a hátralévő napokat, bőven lesz időtök rábökni lentebb a nektek tetsző válaszra.

Legújabb szavazásunkban ugyanis azt szeretnénk kideríteni, hogy a GSO olvasói körében melyik Resident Evil játék a legnépszerűbb. Tudtam, hogy a széria rengeteg epizódot felölel, de én magam is megdöbbentem, mikor összeállítottam az alábbi felsorolást. Fontoljátok meg alaposan, hogy melyik címre kattintotok! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)