Hirdetés

Resident Evil 6 - ügynökökre is vadászhatunk

|

A Resident Evil 6 egyik új módjáról került le a lepel, melyben a másik oldal életébe kóstolhatunk bele.

Hirdetés

Mint az köztudott, a Resident Evil 6-ban ügynökök szerepét ölthetjük magunkra, hogy halomra írtsuk a különböző szörnyeket.

Az Agent Hunt módban viszont fordul a kocka, a sztori végigjátszása után ugyanis visszatérhetünk az egyjátékos mód bizonyos helyszíneire, hogy az egykor ellenségesnek tartott hordákat mi irányítsuk a szintén játékosok által irányított ügynökök ellen. Miután teljesítettük a fő szálat, újrajátszásnál bizonyos pontokon engedélyezhetjük mások csatlakozását. Ha belép hozzánk valaki, kapunk egy üzenetet, azt viszont nem tudjuk, hogy melyik szörnyet irányítja játékos és melyiket a mesterséges intelligencia. Kommunikálni is csak az ügynökök tudnak, csak fülhallgatón keresztül. A Resident Evil 6 novemberben érkezik Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, HP már javában játszik az előzetes példánnyal, tapasztalatait a következő GameStarban olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)