Hirdetés

Resident Evil 4 és Code Veronica - ennyiben más a HD verzió

|

A Capcom kiadott egy videót, melyben a Resident Evil említett két részének régi és felújított verzióját láthatjuk.

Hirdetés

A Resident Evil: Code Veronica és Resident Evil 4 HD verziója Japánban Revival Collection néven jelenik meg szeptember nyolcadikán PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

A világ más részein azonban csupán digitális formában fogják forgalmazni, így PlayStation Network-ről, valamint Xbox Live Arcade-ról lehet majd letölteni. Az alább látható videóban a Resident Evil 4 és a Code Veronica régi, és felújított verziójának összehasonlítása látható, és a játékok ugyan tartalmilag nem, de grafikailag változtak valamennyit. Tekintsétek meg, aztán várjatok türelemmel. (Köztudott, hogy Japánban Biohazard néven fut a sorozat)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)