Hirdetés

Rengeteg tartalommal bővül a Need for Speed Unbound, és ez még csak a kezdet

|

A Need for Speed Unbound VOL 2 frissítése új teendőket hoz, és van még ott, ahonnan ez jött.

Hirdetés

Nem sokkal azután, hogy bejelentették, meg is jelent a Need for Speed Unbound, ami hibáival együtt is az utóbbi évek egyik legjobb árkád autós játéka volt, de a világ gyorsan el is felejtette. A Criterion most egy nagy frissítéssel igyekszik ismét a köztudatba hozni.

Március 21-én jelenik meg a VOL 2 Content Update, amivel, ahogy a fejlesztők fogalmaztak, "megkezdődik a Lakeshore Online evolúciója". Barátainkkal együtt részt vehetünk majd rendőri üldözésekben, melyekben egymást segíthetjük, és új kocsikat is vezethetünk.

Hirdetés

Ez egyik új verda a Lotus Emira Balmain Edition 2021 lesz, amit egy kihívás jutalmaként kaparinthatunk meg, a másik pedig a Nissan Fairlady ZG 971 Epic Custom, mely az EA Play előfizetőinek jár. Egy titkos luxusautó szintén jön, ezt a Hot Lapek teljesítésével kaparinthatjuk meg. Szerezhetünk még mozdulatokat és effekteket is, valamint aki mindent meg akar találni, a külön megvásárolható Keys to the Map DLC-vel megjeleníthet minden gyűjtögetni- és tennivalót Lakeshore-ban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Összesen 40 új napi kihívás, 15 általános kihívás, 30 Hot Laps tevékenység, 4 Endurance event, 2 Rumble playlist, 2 Race playlist, és a már meglévő playlistek frissítése boldogít majd mindenkit, további költségek nélkül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)