Hirdetés

Rendesen bespájzolt az SCi

|

Az SCi Entertainment egy 66 millió Eurós szerződés keretében 11 licenszet vásárolt a Warner Bros. stúdiótól.

Hirdetés

Ahogy arról már hírt adtunk az SCi nemrég az EIDOS kapcsán került előtérbe. A cég 11 licenszre tett szert, amik között a The OC tv sorozat mellett a Batman karakterek (pl.: Batman, Robin, Joker), a Looney Tunes (pl.: Tapsi Hapsi, Dodó Kacsa) és a Hanna-Barbera (pl.: Maci Laci, Tom és Jerry) szereplők is be lettek zsebelve. Az SCi végre a tervekről is nyilatkozott, 2008-ra több játékot is ki szeretnének már adni, amik zömét más fejlesztő csapatok készítenének el, főként kézi és next gen konzolokra, de természetesen a jelenlegi platformokra is fejlesztenének, azaz PC-re is érkezne az eddig tervbe vett 20 játékból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)