Hirdetés

A Remedy korábbi tagjai saját stúdiót alapítottak

|

A finn stúdió a VR játékokra specializálódna, rögtön bele is vágtak egy ilyen projektbe.

Hirdetés

Kari Koivistoinen és Kari Huttunen korábban a Remedy Entertainment kollégái voltak, de kiváltak a cégből, hogy saját álmaikat kergessék. Megalapították a 3rd Eye Studiost és jelenleg egy VR játékot fejlesztenek.

Koivistoinen volt a Quantum Break producere, és jelenleg ő a 3rd Eye igazgatója, míg Huttunen a művészeti vezető. A csapatban még helyet kapott Arja Johansson, aki műveleti vezető, és Tapio Vierros vezető programozó is.

A 3rd Eye célja, hogy komoly játékokat készítsenek Oculus Rift és HTC Vive eszközökre. Első projektjük a Downward Spiral című játék, ami egy epizodikus élmény lesz, és minden része más lesz, mint az előző. Online co-opra és modolásra is lesz lehetőség.

Koivistoinen és a csapat elhatározták, hogy otthagyják a kényelmes melójukat, és együtt fogják kergetni álmaikat ezzel az új céggel. Reméljük bejön nekik, mert szükség lenne pár kreatív VR fejlesztőre, akik nem ijednek meg a kihívásoktól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)