Hirdetés

Rejtélyes, de legalább hivatalos kép érkezett a következő Battlefieldhez

|

Lélegzetvisszafojtva várjuk a hivatalos leleplezést.

Hirdetés

A következő Battlefielddel már hónapok óta megy a találgatás, félhivatalos információk szivárogtak ki, valamint képek és több, egyébként pocsék minőségű videó is. Sőt még egy sor meg nem erősített információval is rendelkezünk.

Egyelőre azonban csak az biztos, hogy a bemutató június 9-én lesz, illetve, hogy a DICE végül nem hagyja magára ez előző generációs konzollal rendelkező játékosokat sem. Sokan félnek attól, hogy az utóbbi döntés a játék látványának rovására mehet majd, azonban érthető, hogy több embert szeretnének elérni.

Hirdetés

Az első hivatalos kép után, most végre újabb információ - ha lehet ezt annak nevezni - érkezett a játékról, amit a Battlefield hivatalos Twitter oldala küldött el több influencernek.

A kép rejt néhány izgalmas utalást, még úgy is, hogy jelentős része szándékosan elmosott, nehezen kivehető:

"Néhányan haza szeretnétek térni. El kell mondanom nektek az igazat. Elfogadjuk a sorsunkat? Ha tudsz fegyvert használni... szükségünk van rád. A háború az egyetlen út hazafelé."

Ez már önmagában érdekesen hangzik, azonban ha hozzávesszük, hogy a képen "3600 hours" szerepel, ami 36:00-át jelent, és eszünkben jut a kiszivárgott videóban látott űrhajó, már csak egy egészen kevés hiányzik ahhoz, hogy úgy gondoljuk, talán egy alternatív világban bonyolódik a cselekmény.

Alább egy, a közösség által kibővített verzió olvasható:

Ugyan nem lettünk sokkal okosabbak, az EA elérte a célját, most még türelmetlenebbül várjuk, hogy végre leleplezzék az idén megjelenő Battlefield epizódot, amiről korábban már a cég igazgatója is úgy nyilatkozott, hogy hatalmas lesz és méltó a franchise hírnevéhez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)