Hirdetés

Reggelt! 2009. 08. 05.

|

A hét legenyhébb napja lévén kis időre szögre akaszthatjátok a bikinit és a fürdőnacit. Ugyanakkor bízom benne, hogy képesek lesztek elfoglalni magatokat mással is, például viccek és hírek olvasásával.

Hirdetés

Kissék kirúgják a házvezetőnőjüket. A nő, mielőtt távozik, hosszasan búcsúzkodik a család kutyájától. Kissné megszólal:
- Látom, a kutyánk nagyon közel állt magához.
- Igen, mindig sokat segített a mosogatásnál.



- Elegem van belőle, hogy örökké csak válogatsz! - szidja az asszony a férjét. - Hétfőn ízlett a kelkáposzta főzelék, kedden is jólesett, szerdán is szívesen megetted, csütörtökön sem szóltál rá semmit, most meg már azt mondod, hogy ehetetlen?!


szlj hozz: Mr. Bean a templomban

Gyászjelentés egy skót újságból, ahol a gyászhírek egy mondatig ingyen
vannak:
"Szomorú szívvel tudatom, hogy feleségem, Mrs McDonald életének hatvankettedik évében elhalálozott Glasgow-ban, a Campbell street 3 alatt, ahová várom mindazon munkabíró hölgyek jelentkezését, akik 48-as ruhát hordanak és jelentős hozománnyal férjhez mennének egy hatvanöt éves, ám fiatalosan lendületes, tervekkel, ambíciókkal teli emberhez, kinek cipőboltja van a Stewart téren, hol is egyedülálló választék és mérsékelt árak várják továbbra is a tisztelt vásárlóközönséget, vasárnap kivételével mindennap, reggel nyolctól este hatig."

Egy fiatal lány kérdezi a barátnőjétől:
- A múltkor megismerkedtem egy férfivel, aki azt kérte, legyünk barátok. Azt tudom, mit kell kezdeni egy szeretővel, de mihez kezdjek egy baráttal?
- Ugyanazt drágám, csak nem olyan sűrűn...


szlj hozz: BUDAPEST mlyik orszg gQvrosa

- Képzeld, tegnapelőtt elhagyott a feleségem. Azóta se aludni, se enni nem tudok - panaszkodik Kovács a haverjának.
- Ennyire megviselt? - kérdi a haver együttérzőn.
- Dehogyis! Csak az a szajha elvitte az ágyat meg a hűtőszekrényt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)