Hirdetés

'Reggelt!

|

Ausztráliában ilyenkor is teniszeznek, én pedig úgy döntöttem, ha már itt vagyok, beköszönök!

Hirdetés

Ritkán, de ilyenkor is itt talál a reggel a billentyűzet előtt, gondoltam ennek örömére megosztom veletek azt a szösszenetet, amelyet valamelyik nap kaptam (No persze azért remélem ma még lesz sok hír, videó, érdekesség stb...). Biztos magatok is tapasztaltátok, hogy előretörőben van az úgynevezett cuki nyelvezet, főleg a közösségi portálokon használja sok, leginkább nőnemű és rószaszín profilt létrehozó felhasználó - lehet szeretni, vagy sem, ez akkor is létező jelenség. Nézzük meg tehát, milyen lenne a világ, és a nyelv, ha a cukiság végképp leigázná:

Irodalom:
Petcsi Sanyi híres magyar kölcsi, Kiskörcsin szülcsizett 1823-ban. Híres verijei a Reszket a bokcsi, a Nemcsi dal, a Szepti végén és az Anycsi tyúkcsija.

Fizika:
A sebcsi (jelcsije: v) egy vektis mennyiség, amely a mozgi nagyságát és ircsijét adja meg. Meghatározása: az egységnyi iccsi alatt megtett uccsi. A vekti mértéke uccsi per iccsi. Az SI mértékegysirendsziben méccsi per szekcsi. A sebcsit úgy számíthatjuk ki, ha az iccsit elosztizzuk az uccsival.

Csillagászat:
A Fölcsi a Napcsirendszerrel együtt a Tejcsiuccsirendszer nevű gali része. A Tejcsiuccsi lényegében egy ezüstös sáv, amely az egész éjszakai égcsin áthúzódik, és főleg olyankor figyizhető jól meg, amikor tiszta a levi és kicsi a párcsitarcsi. A Tejcsiuccsirendszerben négymilcsi csili található. Galink csak pari része a vilcsiegyinek, amely nyolcmilcsi galiból áll.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)