Hirdetés

'Reggelt!

|

Szép jó reggelt Mindenkinek! ZeroCool a Crysis láttán annyira izgalomba ött hogy elfelejtette kitenni a szokásos beköszöntőnket.

Hirdetés

Nagyon jól indul az október utolsó szombat reggele! A hivatalos debüttel és bejelentéssel ellentétben mártegnap hajnalban elérhetővé vált a Crysis egyjátékos demója, amit ZC-nek köszönhetően máris szipkázhattok tőlünk lokálból. A demó kipróbálása után azért nézzetek be hozzánk, lesz itt még jó pár finomság, de addig is következzen a szokásos viccünk:

Jack a hosszú amerikai országúton autózik. Száguld, hogy mielőbb túl legyen az utazáson. Csakhogy egy táblát lát: Speed Limit 50 MP. Lassít, de hamarosan újra ezt kell tennie, mert újabb tábla ezt hirdeti: Speed Limit 40 MP. Bosszankodva hajt tovább. Bár az út nem tűnik hibásnak, és akadállyal sem kell számolni, újabb tábla tűnik fel: Speed Limit 30 MP. Így megy ez egy ideig, egyre súlyosabb a sebességkorlátozás. Azt már Jack végképp nem tudja mire vélni, hogy: Speed Limit 1 MP. Ilyen sebességgel vánszorog tovább amikor meglátja a következő táblát a kisváros határában:
"Welcome To Speed Limit"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)