Hirdetés

'Reggelt!

|

Jó reggelt minden kedves látogatónak. Ma is szép napos időre ébredünk, ami remekül alkalmat kínál arra, hogy lemenjünk a strandra vagy rendbe tegyük az utóbbi időben elhanyagolt keretet, lakást. Persze az egész nap a gép előtt kockulás se megvetendő, hiszen nyár van, van idő mindenre, ráadásul mostanában az uborkaszezont megtörve megjelenik egy-két játék is. Lassan már az ajtónkon dörömböl a Ghost Recon AW 2, jön a Lost Planet PC-s verziója, az Overlord és az új Harry Potter játék is, ami jobbnak tűnik mint az elöző pár rész. Dübörög a Quake Wars béta és hamarosan eljő a Tabulra Rasa és az Age of Conan bétája is. Eközben munkálkodnak az internet alsóbb bugyraiban is, hiszen egyes crackerek megoldották hogy a két nagy exkluzív Vista játék, a Halo 2 és a Shadowrun játszható legyen XP-n is. No de a szóáradatomat inkább most gyorsan megszakítom, jöjjön helyette a szokásos vicc.

Hirdetés

A rendőröket vizsgáztatják:
- Miből van a gumibot?
- Nem tudom.
- Ember, gondolkozzon. A gumibot miből van?
- Nem tudom.
- Erőltesse meg az agyát!
- Nem megy. Sajnos nem tudom.
- Megmondom. Gumiból. Na jó, kap egy mentőkérdést. Miből van az üvegszem?
- Üvegből.
- Nagyon jó. Honnan tudta kapásból?
- Nem lehet gumiból, különben hogy lehetne kilátni rajta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)