Hirdetés

'Reggelt!

|

Szép jó napot! Aki tegnap lemaradt az új Need For Speed ízelítőnek szánt videójáról, az gyorsan tekerjen vissza az esti hírekig, mert elég ütős kis anyagról marad le mindenki, aki kihagyja. Hamarosan érkeznek a mai napra szánt hírek is, remélem akad majd köztük valami plusz infó az új NFS-ről :).

Hirdetés

Amerikai rendrk tetten rnek egy mexiki bankrablt. Az rszobn tolmcs segtsgvel hallgatja ki a rendrfnk. A krds: hov rejtette az elrabolt egymilli dollrt. - Nem mondom meg - szl a gengszter. A tolmcs lefordtja. A rendrfnk pisztolyt rnt. - Fordtsa le neki, hogy ha nem vallja be, itt helyben agyonlvm. A tolmcs fordt, a betr megijed: - A harminckettedik utca msodik hzban stam el egy tuja mell. A tolmcs a rendrhz fordul: - Azt mondja, nem fl a halltl.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)