Hirdetés

'Reggelt!

|

Jó reggelt, szombat! Tegnap szép kis mennyiségű cikket termeltünk. Ott volt ugye Bad Sector PS3 összefoglalója, illetve én is írtam a FEAR Extraction Point kapcsán a hazai fejlesztőkről néhány sort. Tegnap debütált Duncan is az online-on az első cikkével. Őt már jól ismerhetitek a novemberi GSTV-ből és az újságból is. Egyébként, aki valamiért lemaradt volna az infóról, ma délután találkozhat Gyuval, ZeroCoollal és velem a budapesti Árkádban rendezett Carbon versenyen.

Hirdetés

Kt szke n beszlget Szent Istvn kirly szobra eltt: - Milyen j pasi! s oda is van rva, hogy 975-1038. - Ja. Csak azt nem irtk ki, hogy Pannon, Voda vagy Tmobil.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)