Hirdetés

'Reggelt!

|

Megint egy ébredés, de nem haragszom én rád, hétfő... Kellemes hétkezdést mindenkinek! Pénteken az utolsó pillanatban végül sikerült leadnunk a DVD-t, s ezt követi majd napokon belül az újság is. Elmondhatom, ahhoz képest, ahogy indult, egész jó anyagokat sikerült ebbe a számba is belezsúfolni :) További öröm, hogy a szokásos hétfői "hírtelenség" ezúttal egy kicsit máshogy alakult.

Egy tanárnő és egy tanár beszélget. Azt mondja a tanár: - Nem akar velem randizni? - Maga nem túl öreg hozzám, tanár úr? - Már miért lennék öreg magához? - Hát, mert maga mondta, hogy már Julius Caesart is tanította. Reggel a feleség megszólítja a férjét: - Egész éjjel szidtál álmodban. - Honnan veszed, hogy aludtam is közben?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)