Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdv mindenkinek! Nos, elismerem, van egy kis lemaradásunk, de úgy gondoltuk az idei nyár első igazi hétvégéjén lustulhatunk kicsit :) Aki nem így gondolja... nos, bocsi :) Mindjárt hozzuk a Crysis és NFS infókat, szóval mindenképpen álljatok készen, és nehogy véletlenül bealudjatok. Unaloműzőnek addig is íme egy viccecske alant:

El akar menni a dadogós ejtőernyőzni. No, felszáll a repülő, mondják neki hogy ugorjon, számoljon el kilencig, és húzzon meg egy kötelet. Lent egy dzsip fogja várni. Kiugrik, lentről látják hogy csak nem nyílik az az ejtőernyő. Zuhan, zuhan, és végül fönnakad egy fán. Odaérnek, és még éppen hallják: - Kkk-iiilencc...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)