Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözlet mindenkinek. Sajnálatos mód igaznak látszik az az időjóslat, amely szerint a napokban esős idő várható... Jó hír viszont, hogy aki eddig még nem tölti pihenőidejét, az holnaptól már élvezheti a tavaszi szünet örömeit, persze ha iskolába jár :) Ma reggel néhány igen nagy érdekességgel kezdünk.

Három tábornok találkozik, és a katonáikkal dicsekszenek egymásnak. Az első tábornok kiadja a parancsot az egyik közlegénynek: - Másszon fel az árbocra! A közlegény végrehajtja a parancsot, a tábornok pedig büszkén azt mondja: - No, ezt nevezem én bátorságnak! A második tábornok azt a parancsot adja az egyik közlegényének: - Másszon fel az árbocra teljes menetfelszerelésében! A közlegény engedelmeskedik, a tábornok elégedett: - No, ezt nevezem én bátorságnak! A harmadik tábornok is parancsot ad egyik közlegényének: - Másszon fel az árbocra teljes menetfelszerelésében, és közben tisztelegjen! - Magának elment az esze? - kérdi a közlegény, mire a tábornok a másik kettőnek: - No, látják, ezt nevezem én bátorságnak!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)