Hirdetés

'Reggelt...

|

Boldog hétfőt! Végre mondhatom ezt is! :) Ilyenkor a legjobb korán kelni, miután előző nap délben ébredtünk és éjfélig játszottunk valamivel... Hmmm... Szóval igen :) Szép hétfőt! A tegnapi zavarbaejtő óriási hírhiányt ma hírömleny váltja fel. Legalábbis remélem.

Egy férfi panaszolja a barátjának: - Figyelj koma, én nagyon szeretnék lefeküdni valakivel, de a f...m mindig feláll ha csak meglátok egy jó nőt, és az olyan kínos. Adjál már valamilyen tanácsot! - Hát kösd oda a lábadhoz! Másnap újra találkoznak: - Na, milyen volt este a randid? - Hú, nagyon jó volt a csaj, egy szőke bombázó, ajtót nyitott, én csak bámultam rá... - Na és mit csináltál??? - Háát, fejbe rúgtam...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)