Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdvözletem. Kicsit fázok... Aztán ha kimegyek, mindjárt melegem van. Fene se érti :) Ma kora reggelre várható néhány érdekesség, így érdemes maradni. Egyebet most nem említenék, jöjjenek a viccek:

A rendőr megállít egy autóst: - Megbüntetem önöket, túl sokan utaznak! - De biztos úr - mondja a sofőr -, ez az Audi ötszemélyes, és mi is öten vagyunk. - Ne szórakozzon velem - válaszol a rendőr -, az van ráírva, hogy Audi Quattro. - Szóljon inkább a társának! - vitatkozik tovább a sofőr. - Nem lehet, mert nem ér rá. Éppen most érkezett egy házaspár egy Fiat Uno-val. - Jean, hozza be a baltát! - Miért, uram? - Embert akarok magából faragni. A fiú megbukott az érettségin, és valami rafinált haditervet eszel ki, hogy apjának a dolgot beadja. Ebéd közben megszólal: - Papa, milyen káros az idén az abnormálisan hideg időjárás. - Igazad van, fiam! Hallom, az idén mindenütt késnek a mezei munkálatok. - Igen, papa - folytatja a fiú lázas sietséggel, - én is csak szeptemberben leszek érett.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)