Hirdetés

'Reggelt...

|

De nehezére is esik felkelni az embernek... Télen azért mert, nem kel ki a jó meleg ágyból, nyáron azért, mert a forróságtól a halálán van. Hát csak klíma kéne :). Persze köztes megoldás, ha a házban nincs, de a kocsiban van, és kiül kicsit megfagyni az ember az autóba. Nem elfelejteni sok ásványvizet inni!

- Mutasd a bizonyítványodat! - szól rá Mórickára az apja. - Nincs nálam. - Hogyhogy nincs nálad? - Kölcsönadtam egy osztálytársamnak. - Minek az neki? - Tudod, azzal akarja ijesztgetni a szüleit. A rendőr felvételeket készíttet magáról a műteremben. - Na most csinálunk magáról egy mellképet! - mondja a fényképész. - Nem bánom - húzza ki magát a rendőr -, bár jobban szerettem volna, hogy ha a fejem is rajta van.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)