Hirdetés

'Reggelt...

|

Szebb napot mindenkinek! Nos, nem mondhatnám, hogy bőkezű volt a tegnapi nap, lévén alig sikerült valami érdemi hírt szerezni. Kicsit javult a helyzet ma reggelre, vannak animációk, képek, miegymás. Ja igen, nem tudom ki mennyire érintett a témában, csak szólnék, hogy a műjeget a mai nappal bezárták erre a télre. Ez részemről annyiban vicces, hogy alig két napja vettem egy korit :) Hátevvan'

Bill Gates, egy hardveres és egy szoftveres autózik. Egyszer csak leáll az autó. A szoftveres: - Szerintem kifogyott a benzin! A hardveres: - Szerintem a motor rossz! Bill Gates: - Szerintem szálljunk ki és ülljünk vissza!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)