Hirdetés

'Reggelt...

|

Békés vasárnapot mindenkinek! Gondolom még mindig nagyon sokan égnek WoW lázban. Van már esetleg valaki, aki hatvanas szintű? Csak érdekelne, hogy ki, hol tart, mert például G-San mester 4 nap alatt jutott el 24-es szintre... LOL? :) No mindegy, gyúrjatok csak, akár több karakterrel is, mint mondjuk Gyu, ender, mazur és a többiek. Azon gondolkodtam, hogy kellene itt az oldalon egyfajta WoW dicsőségfalat csinálni. Hogy hangzik? Kérném a játék gyűlölői tábora jelen esetben vonuljon vissza kicsit legózni, vagy valami. Köszöntem :P

Egy párocska táncol. A lány odasúgja a fiú fülébe. - Te "Blend-a-med"-et használsz? - Igen. Miért, szép fehérek a fogaim? - Nem, kemények a tojásaid.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)