Hirdetés

'Reggelt...

|

Szebb napot mindenkinek! Eléggé mozgalmas éjszaka áll mögöttem. Na nem mondhatom, hogy valami kellemes játékkal töltöttem az időt. Ha úgy vesszük, igen kalandos és egyben komoly kihívást jelentett az éjszaka.Miközben kedvenc nagymellű hősnőimről álmodtam, arra lettem figyelmes, hogy csobogó forrásvíz folyik valahol a lakásban. Kiderült, hogy a 10 emeletes házban 9 emeletet elöntött a víz. A szerencsém csak annyi volt, hogy nekem nem ázott el az egész lakásom, a gépem pedig teljes biztonságban volt :) Kellemetlen dolgok ezek, de mivel semmilyen elektromos hálózat és az internetemnek sem lett maradandó baja, most itt vagyok, hogy hírezzek. Előbb persze egy kis mosolyfakasztó:

-Apu! Apu!! Apu!!! -Ne zavarj Móricka, csak akkor beszélj, ha kérdezlek! -Akkor kérdezd meg, hogy kiesett e a húgom az ablakból?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)