Hirdetés

'Reggelt...

|

Napsugarast! Nos, bár nagyon jól tudom, hogy igen szépen elkezdtétek belakni az új fórumot, de azért gondolom még mindig vannak olyan olvasók itt az oldalon, akik nem is tudnak az alig néhány napja élesített rendszerről. Érdemes megnézni, új létforma van kialakulóban :) Az ötleteket, javaslatokat természetesen folyamatosan fogadjuk, és aszerint változik majd sokminden (no ezt nem feltétlenül a sziklaszilárdan lekötött szabályzatunkra értem) ahogy Te akarod. Csekkold hát az oldalt itt.

Az ebédnél két testvér beszélget. A nagyobbik megszólal: - Te miért a nagyobbik húst vetted el? - Miért, te melyiket vetted volna el? - Én a kisebbet! - Hát akkor meg mi a bajod?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)