Hirdetés

'Reggelt...

|

Mamama, mamama ria ma... Érdekesen szól György bátyánk híres száma technos aláfestéssel :). Noha én továbbra sem tudom, hogy drága tudósaink szerint mi, hol, mikorra és, hogy melegszik fel, nagyon örülnék, ha végre valami normális időjárás is felénk tévedne. Lassan úgy fogom magam érezni, mint a Digital Illusions új sötétbe burkolózó kalandjátékában.

Egy nő bemegy a boltba: - Seprűjük van? - Parancsoljon, asszonyom, éppen most érkezett. - Ennek túl rövid a szára. - Tessék, itt egy másik. - Ez meg rosszul van csomózva. - Nézze meg ezt! - Nagyon kemény. - Akkor talán ez? - Na jó, bár ez sem tökéletes. - Becsomagoljam, vagy pedig rá méltóztatik ülni?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)