Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép jó reggelt mindenkinek! Ismét szombat van, a hétnek talán a legjobb napja. Nem kell aggódni a holnap miatt, hiszen nincs meló, nincs iskola. Mindenki azt tehet magával, amit akar, holnap úgyis van ideje kipihenni:) A hírek terén ismét nem bővelkedünk (lévén hétvége van), de azért akad pár dolog itt... Mindenek előtt azonban az elmaradhatatlan vicc:

Pilóta a toronynak.....pilóta a toronynak.....500 km-re vagyunk parttól....200 m-re a tengerszint felett .....már alig van benzin...... azonnali utasitást kérünk! Torony a pilótához....torony a pilótához...... ismételd utánam.......ismételd utánam...... "Miatyánk ki vagy a mennyekben...."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)