Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép napokat mindenkinek! Remélem mindenki realizálta, hogy megjelent vala a legújabb magazinunk. Namármost ez némi változásokon esett át. Arra kérnék mindenkit, hogy aki teheti, ebbe a fórum topicba mondja el, hogy mi tetszett, illetve mi nem az újításokban. Előre is köszi mindenkitől. Persze ide, kommentbe is nyilatkozhattok, csak azért lenne jó oda gyűjteni a topicba, mert azt fogjuk több héten/napon át figyelni! Most pedig lássuk a mai első szösszeneteket...

A rendőr leállít egy autót: - Maga lakott területen száznegyvennel hajtott. Följelentem. Mondja meg a nevét! - Mihail Kazmanauvskvas vagyok... A rendőr zsebre vágja a noteszét: - Rendben van, elmehet... De még egyszer elő ne forduljon!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)