Hirdetés

'Reggelt...

|

Megintcsak sötétecske és hidegecske van odakint, plusszban majdnem mindenki elkapta azt a fajta járványt, melyben főként a torokfájás van jelen... Nade nézzük mit kínál a mai nap, hátha segít "felépülni". :)

Egy ember egy trágár, pimasz papagájt kap ajándékba. Próbálja megnevelni, de a madár csak káromkodik, csipked, úgyhogy elfogy a türelme, és berakja a mélyhűtőbe. A papagáj tovább mérgelődik, aztán hirtelen rövid csend lesz, majd könyörgés hallatszik a hűtőből. Megsajnálja a madarat, és kiveszi. A papagáj illedelmesen leül, és megszólal: - Bocsáss meg kérlek, ígérem, mostantól jó leszek. ... Csak azt az egyet áruld el, a csirke mi rosszat tett?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)