Hirdetés

'Reggelt...

|

Jó napot kívánok minden kedves olvasónak. :) Ugye ti is tudjátok... közelednek a nagyobb dolgok: Hamarosan a Games Convention Lipcsében, aztán az ECTS Londonban és innen kicsit elszakadva 22-24-én a magyar forma 1-es rendezvény. Dehát lesz itt egy olyan esemény is, amit senki nem vár... de feledtessük is, tessék olvasni:

Két szovjet nászutas pár késő éjjel érkezik a szállodába. Már csak egy kiadó szoba maradt, így meg kell osztozniuk az ágyon. Reggel azt mondja az egyik férj a másiknak: - Engem a párt őszinteségre nevelt, úgyhogy elárulom neked hogy a feleséged egész éjjel fogta a tököm. - Engem a párt éberségre nevelt, úgyhogy elárulom neked, hogy én fogtam.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)